Markkinoi oikeilla keinoilla

Imagevision konsultoi ja toteuttaa markkinointiviestinnän ja myynninedistämisen projekteja pienyrityksille ja yhdistyksille. Yrittäjät saavat konkreettista apua markkinoinnin suunnitteluun, nettisivujen ja näkyvyyden rakentamiseen, sisältömarkkinointiin (tarinat, uutiset, palvelukuvaukset), brändäykseen ja myyntimateriaalien luomiseen.

Palvelukielet: suomi, englanti ja hollanti.
Erikoissanastot: markkinointi, taloushallinto ja ohjelmisto-ala.

Oletko käynnistämässä yritystoimintaa? Aloita markkinointi tilaamalla nettisivut. Nettisivut rakennetaan toiveiden mukaan ja samalla käydään läpi yrityksen tavoitteita ja viestintätapoja ja -kanavia. Nettisivustosta muodostuu näkyvyyden ja tiedottamisen perusta, mistä on helppo laajentaa somekanaviin. Lue tästä Start-Up Nettisivupalvelusta!

Miksi asiakkaat kannattaa pitää ajan tasalla? Säännöllinen tiedottaminen ja aidot tarinat luovat mielenkiintoa ja sitouttavat asiakkaita yrityksen palveluihin. Mielenkiinnon herättämiseen on monia tapoja: uutisia, analyysejä, artikkeleita, tapahtumia ja tarinoita yritystoiminnasta tai elävästä elämästä. Tarinat, tiedotteet ja videot voivat innostaa ratkaisemaan ongelmia, vedota tunteisiin tai olla faktaperäistä asiantuntijatietoutta.

Missä yrityksen pitää näkyä?

Voimme muuttaa tai vahvistaa potentiaalisten asiakkaiden käsityksiä olemalla läsnä siellä missä yrityksen palveluja ja tuotteita etsitään.
Ovatko palveluistanne kiinnostuneet pääosin sähköpostin ja Facebookin käyttäjiä? Tavoitatteko asiakkaanne paremmin LinkedIn-postauksilla? Kun kohderyhmät käyttävät monia kanavia, tiedottamisen ja markkinoinnin osalta on järkevintä viestiä monikanavaisesti.

Imagevision ideoi ja palvelee

  • B2B markkinointikonsultointi ja viestintä: sisällöntuotanto, blogit, palvelutuotteistus, LinkedIn-profiilit
  • Henkilöimagon rakentaminen: kampanjasivusto, Instagram- ja FB-profiilit
  • Käännökset suomi-englanti-suomi, hollanti-suomi, oikoluvut, sisältötarkistukset
  • Yhteistyökumppanikartoitukset ja mediatoimistojen kilpailutukset
  • PowerPoint masterit ja animoinnit
  • Imagevision ImageGallery: kuvia nettisivuille ja esitteisiin
  • Imagevision vuosipäiväkalenterit


logo-imagevision-web.jpg

Myyntimateriaalit - Viestintäkonsultointi

Sisällöntuotanto - Start-Up Nettisivupalvelu