Nettisivut kokonaispalveluna

Ensivaikutelma yrityksestä ja sen palveluista muodostuu yhä useammin pelkästään nettisivujen tai Facebook-profiilin perusteella. Nettisivujen selkeyteen ja informa-tiivisuuteen kannattaa panostaa.

Imagevisionin Nettisivuston Start-Up kokonaispalvelu on sinulle, joka luotat asian-tuntijapalveluihin. Sinun ei itse tarvitse käyttää aikaa palvelujen kilpailuttamiseen tai domain-nimen varaamiseen, eli miten ja minne nettisivusto rakennetaan. Sinulta tarvitaan projektin aloittamiseksi vain sivujen rakenne-idea ja hieman sisältötekstien ja ominaisuuksien suunnittelua. Lue lisää projektin etenemisestä alempaa!

Nettisivuston Start-Up palvelukuvaus

Nettisivukokonaisuuden suunnitteluvaiheessa tilaaja/yrittäjä kertoo periaatteet toivotusta sivuston yritysilmeestä, ominaisuuksista ja sisältöteksteistä. Tämän jälkeen Imagevision rakentaa testisivuston, muokkaa sivustoa ja sisältöä kunnes asiakas hyväksyy sivustokokonaisuuden julkaistavaksi, katso alla "Esimerkkiprojektin" vaiheet.

Start-Up palveluun kuuluu max 10 eri alasivua, jotka tehdään responsiivisiksi eli mobiililaitteille sopiviksi. Sivujen valmistuttua, palveluntarjoajan ylläpitoon sisältyy erinomainen ilmainen tekninen tuki ja chat-palvelu. Sivujen tyyliä voi helposti vaihtaa myöhemmin (kymmeniä sivupohjamalleja) ja sivuille voi lisätä runsaasti kuvitusta ja logoja (tallennustilaa riittävästi).

Projektin eteneminen

Nettisivustoprojekti

Nettisivuston Start-Up Projektihinta laajuudesta riippuen yrityksille: 390 - 1200 € + alv.
Lisäksi tilaaja maksaa palveluntarjoajasta riippuvan kk-ylläpitomaksun n. 18 €/kk.

Tietyt ominaisuudet nostavat projekti- ja ylläpitohintaa (mm. ajanvaraus ja verkkokauppa). Verkkokaupan perustaminen edellyttää maksuprosessin testausta ennen käyttöönottoa.

Projektiin sisältymättömät sivustomuutokset, mainonnan/viestinnän konsultointi ja kuvan-käsittelyt sovitulla tuntiveloituksella. Yhdistyksille on edullisempia hinnoittelu ja palvelun-tarjoajavaihtoehtoja - kysy lisätietoja!

Tilaaja voi aina valita ulkoistaako sisältöpäivitykset ja päivittääkö jatkossa itse sisältöä, tämä on helposti opittavissa. Ylläpidon perehdytys vie n. 2 tuntia. Imagevision tekee päivitykset tuntiveloituksella, esim. alisivujen ja kuvien lisääminen, linkkien lisäämiset, tekstien muokkaukset jne.

Google-mainonnalla näkyvyyttä

Kun nettisivut ovat valmistuneet, Google-mainonnan avulla palveluja etsivät asiakkaat saadaan ohjautumaan paremmin nettisivuillenne. Nettisivut tehdään myös SEO-optimoiduiksi eli "hakukone-ystävällisiksi". Google-Adwords mainonta käynnistetään ja seuranta asetetaan halutuille palveluille/sivuille. Myös mainostilaa myyvien yritysten ja yhteistyökumppaneiden sivuille kannattaa asettaa mainosbannereita.


logo-imagevision-web.jpg

Myyntimateriaalit - Viestintäkonsultointi

Sisällöntuotanto -
Start-Up Nettisivupalvelu