Markkinoi oikeilla keinoilla

Imagevision konsultoi ja toteuttaa markkinointiviestinnän ja myynninedistämisen projekteja pienyrityksille ja yhdistyksille. Yrittäjät saavat konkreettista apua markkinoinnin suunnitteluun, nettisivujen ja näkyvyyden rakentamiseen, sisältömarkkinointiin (tarinat, uutiset, palvelukuvaukset), brändäykseen ja myyntimateriaalien luomiseen.

Palvelukielet: suomi, englanti ja hollanti.
Erikoissanastot: markkinointi, taloushallinto ja ohjelmisto-ala.

Oletko käynnistämässä yritystoimintaa? Aloita markkinointi tilaamalla nettisivut sekä yritysilme. Nettisivut rakennetaan toiveiden mukaan ja samalla käydään läpi yrityksen tavoitteita ja viestintätapoja. Nettisivustosta muodostuu näkyvyyden ja tiedottamisen perusta, mistä on helppo laajentaa somekanaviin. Lue tästä Start-Up Nettisivupalvelusta!

Miksi asiakkaat kannattaa pitää ajan tasalla? Säännöllinen tiedottaminen ja aidot tarinat luovat mielenkiintoa ja sitouttavat asiakkaita yrityksen palveluihin. Mielenkiinnon herättämiseen on monia tapoja: uutisia, analyysejä, tapahtumia ja tarinoita yritys-toiminnasta tai elävästä elämästä. Tarinat, tiedotteet, artikkelit ja videot voivat innostaa ratkaisemaan ongelmia, vedota tunteisiin tai olla faktaperäistä asiantuntijatietoutta.

Missä yrityksen pitää näkyä? Voimme muuttaa tai vahvistaa potentiaalisten asiakkaiden käsityksiä vain olemalla läsnä siellä missä yrityksen palveluja ja tuotteita etsitään. Ovatko palveluistanne kiinnostuneet pääosin sähköpostin ja Facebookin käyttäjiä? Tavoitatteko asiakkaanne paremmin LinkedIn-postauksilla ja sähköpostitse? Kun kohderyhmät käyttävät monia kanavia, tiedottamisen ja markkinoinnin osalta on järkevintä viestiä monikanavaisesti.

Sähköiset kanavat vetävät! Suomalaiset B2B yritykset ovat siirtyneet vasta viime vuosien aikana käyttämään LinkedIn-palvelua. Konsultoin LinkedIn yritysprofiilien perustamisessa ja sisällön/tarinoiden kirjoittamisessa.

Imagevision ideoi ja palvelee

  • B2B konsultointi esim. sivuston hakukoneoptimointi (SEO) ja some-tilit
  • B2B markkinointiviestintä: sisällöntuotanto, email-kutsut, blogit, palvelutuotteistus, LinkedIn-profiilit
  • Henkilöimagon rakentaminen: kampanjasivusto, Instagram- ja FB-profiilit
  • Käännökset suomi-englanti-suomi, hollanti-suomi, oikoluvut, sisältötarkistukset
  • Yhteistyökumppanikartoitukset ja mediatoimistojen kilpailutukset
  • PowerPoint masterit ja animoinnit
  • Palvelukokonaisuuksien ja tietojen visualisoinnit
  • Imagevision ImageGallery: löydä kuvia nettisivuille, bannereihin ja esitteisiin
  • Imagevision vuosipäiväkalenterit


logo-imagevision-web.jpg

Myyntimateriaalit - Viestintäkonsultointi

Sisällöntuotanto - Start-Up Nettisivupalvelu