Nettisivut kokonaispalveluna

Ensivaikutelma yrityksestä ja sen palveluista muodostuu usein nettisivujen, Facebook- tai Instagram-profiilin perusteella. Nettisivujen selkeyteen ja informatiivisuuteen kannattaa siis panostaa.

Imagevisionin Nettisivuston Start-Up kokonaispalvelu on sinulle, joka luotat asiantuntija-palveluihin. Sinun ei itse tarvitse käyttää aikaasi palvelujen kilpailuttamiseen tai domain-nimen varaamiseen. Nettisivustoprojekti voidaan aloittaa idealla sivujen rakenteesta sekä sisältötekstien ja some-ominaisuuksien suunnittelulla. Lue lisää projektin etenemisestä alempaa!

Nettisivuston Start-Up palvelukuvaus

Nettisivukokonaisuuden suunnitteluvaiheessa tilaaja/yrittäjä kertoo periaatteet toivotusta sivuston yritysilmeestä, ominaisuuksista ja sisältöteksteistä. Tämän jälkeen Imagevision rakentaa testisivuston, muokkaa sivustoa ja sisältöä kunnes asiakas hyväksyy sivustokokonaisuuden julkaistavaksi, katso alla "Esimerkkiprojektin" vaiheet.

Start-Up palvelun sisältö: palveluun kuuluu max 10 eri alasivua, jotka tehdään responsiivisiksi eli mobiililaitteille sopiviksi. Sivujen tyyliä voi helposti vaihtaa myöhemmin (kymmeniä sivupohjamalleja) ja sivuille voi lisätä runsaasti kuvitusta ja logoja (tallennustilaa riittävästi). Palveluntarjoajan ylläpito sisältää ilmaisen teknisen tuen ja chat-palvelun.

Projektin eteneminen

Nettisivustoprojekti

Nettisivuston Start-Up Projektihinta laajuudesta riippuen yrityksille: 440 - 1400 € + alv.
Lisäksi tilaaja maksaa palveluntarjoajasta riippuvan kk-ylläpitomaksun 18-24 €/kk.

Tietyt ominaisuudet nostavat projekti- ja ylläpitohintaa (mm. ajanvaraus ja verkkokauppa). Verkkokaupan perustaminen edellyttää maksuprosessin testausta ennen käyttöönottoa.

Projektiin sisältymättömät sivustomuutokset, mainonnan/viestinnän konsultointi ja kuvan-käsittelyt sovitulla tuntiveloituksella.

Tilaaja voi aina valita ulkoistaako sisältöpäivitykset ja päivittääkö jatkossa itse sisältöä, mikä on helposti opittavissa. Perehdytys ylläpitoon vie n. 2 tuntia. Sivuston valmistumisen jälkeen Imagevision voi myös tehdä päivitykset tuntiveloituksella, esim. alisivujen ja kuvien lisääminen, linkkien lisäämiset, tekstien muokkaukset jne.

Google-mainonnalla näkyvyyttä

Kun nettisivut ovat valmistuneet, Google-mainonnan avulla palveluja etsivät asiakkaat saadaan ohjautumaan paremmin nettisivuillenne. Nettisivut tehdään myös SEO-optimoiduiksi eli "hakukone-ystävällisiksi". Google-Adwords mainonta käynnistetään ja seuranta asetetaan halutuille palveluille/sivuille. Myös mainostilaa myyvien yritysten ja yhteistyökumppaneiden sivuille kannattaa asettaa mainosbannereita.


logo-imagevision-web.jpg

Myyntimateriaalit - Viestintäkonsultointi

Sisällöntuotanto -
Start-Up Nettisivupalvelu