Nettisivut kokonaispalveluna

Ensivaikutelma yrityksestä ja sen palveluista muodostuu usein nettisivujen, Facebook- tai Instagram-profiilin perusteella. Nettisivujen selkeyteen ja informatiivisuuteen kannattaa siis panostaa.

Imagevisionin Nettisivuston Start-Up kokonaispalvelu on tehty sinulle, joka luotat asiantuntijapalveluihin. Sinun ei itse tarvitse käyttää aikaasi palvelujen kilpailuttamiseen tai domain-nimen varaamiseen. Nettisivustoprojekti voidaan aloittaa idealla sivujen rakenteesta sekä sisältötekstien ja kuvituksen suunnittelulla. Lue lisää projektin etenemisestä alempaa!

Nettisivuston Start-Up palvelukuvaus

Nettisivukokonaisuuden suunnitteluvaiheessa tilaaja kertoo periaatteet toivotusta sivuston yritysilmeestä, ominaisuuksista ja sisältöteksteistä. Tämän jälkeen Imagevision rakentaa testisivuston, muokkaa sivustoa ja sisältöä kunnes asiakas hyväksyy sivustokokonaisuuden julkaistavaksi, katso alla "Esimerkkiprojektin" vaiheet.

Start-Up palvelun sisältö: palveluun kuuluu max 8 eri alasivua, jotka tehdään mobiililaitteille sopiviksi. Sivujen tyyliä voi helposti vaihtaa myöhemmin (kymmeniä sivupohjamalleja) ja sivuille voi lisätä runsaasti kuvitusta ja logoja (tallennustilaa riittävästi). Palveluntarjoajan ylläpito sisältää ilmaisen teknisen tuen ja chat-palvelun.

Projektin eteneminen

Nettisivustoprojekti

Hinnoittelu

Nettisivuston Start-Up Projektihinta laajuudesta riippuen yrityksille: 660 - 2500 € + alv.
Lisäksi tilaaja maksaa palveluntarjoajan kk-ylläpitomaksut.

Tietyt ominaisuudet nostavat kk-hintaa.

Projektiin ei sisälly sivuston hyväksynnän jälkeiset sivustomuutokset, mainonnan/viestinnän konsultointi ja kuvankäsittelyt. Nämä työt veloitetaan tuntiveloituksella.

Tilaaja valitsee, ulkoistaako sisältöpäivitykset ja päivittääkö jatkossa itse sisältöä, mikä on helposti opittavissa. Perehdytys ylläpitoon vie n. 2 tuntia. Sivuston valmistumisen jälkeen Imagevision voi myös tehdä päivitykset tuntiveloituksella, esim. alisivujen ja kuvien lisääminen, uusien linkkien lisäämiset, sisältömuokkaukset jne.

Google-mainonnalla näkyvyyttä

Nettisivut tehdään SEO-optimoiduiksi eli "hakukone-ystävällisiksi". Sivuston kävijäseurannan avulla saadaan tärkeää tietoa kuinka paljon sivustolla on vierailijoita päivässä/kuukaudessa.

logo-imagevision-web.jpg

Myyntimateriaalit - Viestintäkonsultointi

Sisällöntuotanto -
Start-Up Nettisivupalvelu